Waarom een massage als opkikker?

Een ontspanningsmassage is een perfecte manier om je lichaam en geest compleet te laten ontspannen, stress te verminderen en blokkades op te heffen. Vaak doen we dat te weinig. Daarom is Praktijk Opkikker laagdrempelig, betaalbaar en sta jij centraal tijdens een heerlijke massage, zodat jij je lekker kunt ontspannen.

Waarom een ontspanningsmassage?

  • Betere doorbloeding
  • Meer energie en flexibiliteit
  • Betere stofwisseling en afvoer van afvalstoffen
  • Versterkt het afweersysteem
  • Verlaagt de bloeddruk en verbetert de slaap
  • Vermindert angst, stress en spanning
  • Betere conditie van je huid
  • Tot rust komen en gedachten loslaten

Kortom, massages zijn effectief voor jouw algehele welzijn. Tijd voor een Opkikker!

Cadeaubonnen

Verras een persoon in jouw omgeving die wel een massage kan gebruiken of om hem/haar te verwennen met een opkikker! Bel, mail of whatsapp me even van tevoren, dan maak ik er een voor je klaar die je dan kan afhalen in de praktijk. Zelf waarde bepalen kan ook vanaf € 20.

Ontspannende voetreflexmassage

Elke dag moeten onze voeten ons gewicht dragen en dagen we ze uit met sport, werk en knellende schoenen. We besteden vaak te weinig aandacht aan onze voeten.

Deze voetmassage is heerlijk ontspannend en heeft een heilzame werking zowel fysiek als psychisch en is geen therapeutische behandeling. Door de ontspannende voetreflexmassage stimuleer je als het ware je hele lichaam en komen er ook afvalstoffen vrij die in onze organen vast zaten.

Incl. voetenbadje met etherische oliën | 45 min massage | totale duur 55 min.

Klassieke / ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage is een rustgevende massage die zowel lichamelijk als geestelijke ontspanning te weeg brengt. Gedurende minimaal een uur wordt je hele lichaam gemasseerd, waarbij vooral effleurages (strijkingen) worden toegepast. Tijdens deze massage worden je spieren en huid soepeler gemaakt, worden afvalstoffen afgevoerd en voel je weer ruimte in je lijf en kun je je ontspannen. Ideaal bij vermoeidheid en pijnlijke spieren en stress in je lijf.

Bij ontspanningsmassage worden de knedingen en fricties (stevige massage op één plek) weggelaten. Veel klanten blijken behoefte te hebben een combinatie van een ontspannings- en intensieve massage. In overleg wordt de juiste (combinatie van) massage(s) voor dat moment afgestemd.

Intensieve massage

De Intensieve massage is een massage met een diepere werking dan de ontspanningsmassage en gericht op klachten. Hierbij worden effleurages (strijkingen), petrissages (knedingen) en fricties (stevige massage op één plek) toegepast.  In overleg kan hierbij ook gebruik worden gemaakt van cupping. Dit is een techniek waarbij cups op het lichaam worden geplaatst en over het lichaam heen worden bewogen. Door de vacuüm worden gifstoffen naar de oppervlakte gebracht.

Rug Schouder Nek:
Dagelijkse stress en spanningen of verkeerde werkhouding kunnen ervoor zorgen dat spieren gaan verkrampen en er te veel druk komt te liggen op de wervels en nekzenuwen. Duren deze spanningen langere tijd dan kan dit zeer pijnlijk worden en ook zorgen voor hoofdpijn.

Benen:
Ons hele leven moeten onze benen ons dragen. Dagelijkse belasting als sporten, lopen en werken kunnen ervoor zorgen dat de benen zwaar en vermoeid aanvoelen. Door een massage help je de spieren met de doorbloeding, waardoor herstel na bijvoorbeeld inspanning kan worden bevorderd.